Rescrie pentru un începător

Un sinonimizator este un produs software specializat care poate înlocui cuvintele dintr-un text cu sinonime. O interogare pentru cuvântul „sinonimizator” în linia motorului de căutare va putea găsi cu ușurință multe descrieri pentru programe pentru rescriere și drepturi de autor. Este suficient să introduceți expresia „descărcare sinonimizator” în rând și veți vedea un număr mare de link-uri care îndeplinesc cerințele solicitării dumneavoastră.
Programe precum: Allsubmitter, Articol Copy Master, Shingles Expert compară textul scris în funcție de poziția motorului de căutare. WordSyn are o capacitate satisfăcătoare de a rescrie text. Programele cu nume nu mai puțin sonore MonkeyWrite și Rerait-pro au primit o cantitate imensă de feedback pozitiv de la utilizatori.
Lista poate fi continuată mult timp, dar le unește faptul că fiecare reprezentant al unui produs de acest fel declară unicitatea bazei de date a acestuia de sinonime, care a fost elaborată manual, iar în cea mai recentă versiune a produsului au toate erorile. au fost remediate, bazele de date au fost actualizate, inconsecvențele au fost eliminate și alte probleme pentru utilizatorul final au fost eliminate.

Care este evaluarea calității textului de rescriere?
Nu este o evaluare scăzută a unicității, un tren de gândire ușor de perceput al webmasterului care trimite textul. Un sinonimizator software sugerează text al cărui conținut are un scor de unicitate scăzut și cu siguranță nu este scris pentru cititor.
Un director cu nume nu va lua în considerare un astfel de articol, iar motoarele de căutare vor identifica textul ca fiind furat. Aceasta înseamnă că pagina cu textul rescris va fi afișată în interogările de căutare rezultate. Sunt posibile și măsuri de influență a motorului de căutare: blocarea, ignorarea site-urilor ca urmare a unei solicitări, utilizarea direcționată a filtrului AGS.
Rescrierea, efectuată de utilizator în modul automat, mașină, va trebui refăcută manual, petrecându-ți timpul personal. Este mai bine să faceți imediat munca de rescriere manual. Calitatea textului va fi mai mare.
Puteți judeca seriozitatea completării unui nou site numai dacă webmasterul folosește articole care nu sunt rescrise automat.