Hack OS Android

Să presupunem că nu i-ați găsit proprietarul și ați decis să păstrați telefonul pentru dvs. sau să-l dați, iar pentru aceasta trebuie să-l piratați dacă are o parolă. Vă avertizez că, după ce am spart telefonul în cale, toate datele de pe el vor fi șterse.
Pentru hacking, avem nevoie de telefonul în sine și de un computer/laptop cu sistem de operare Windows. Orice telefon Android are Recovery - meniul sistem Android, cu ajutorul acestui meniu vom sparge telefonul. Pe unele telefoane Android, acest meniu nu este la fel de avansat, așa că avem nevoie de CWM sau TWPR. CWM este un mod de război cu ceas, iar TWPR este recuperarea unui proiect câștigător al echipei. CWN și TWPR sunt recuperări non-standard care pot fi descărcate de pe Internet, dar fiecare model de telefon are propria sa recuperare, atunci când încercați să instalați recuperarea de pe alt telefon, puteți înfunda complet sistemul de operare al smartphone-ului.
Pentru a instala, descărcați programul de instalare de recuperare pe computer. Apoi, urmați instrucțiunile programului pentru a instala Recovery.
După instalarea recovery, mergem la Recovery în sine apăsând tasta (blocare + volum „+” și volum „-“)
În Recuperare, găsim elementul „Ștergeți resetarea din fabrică” și îl selectăm, descărcarea va apărea imediat, așteptăm să se termine. După aceea, telefonul se va porni automat și va merge la „ecranul de pornire”.
Dacă totul a mers bine, atunci felicitări, ai spart telefonul.