Etapele crearii site-ului web

Dacă citiți acest articol, ar trebui să știți deja ce site-uri există și la ce sunt folosite.
Acum să aruncăm o privire mai atentă la pașii implicați în crearea lor.
Mai întâi trebuie să te decizi asupra temei site-ului, când știi tema, atunci este mult mai ușor să o creezi. După ce cunoașteți subiectul, trebuie să vă consultați cu un specialist în domeniul optimizării SEO a site-urilor, acesta vă va spune ce structură este mai bine să faceți și toate punctele cheie pentru crearea acesteia.
Următorul pas este crearea unui prototip și apoi proiectarea unui site, această lucrare este realizată de un web designer.
După ce designul este aprobat, un designer de aspect web preia jobul, care colectează o pagină dinamică gata făcută din imaginea de aspect folosind html, css și javaScript.
Dacă nu aveți nevoie de un sistem de management al conținutului, atunci puteți spune că site-ul este gata - poate fi un site de o pagină, dar nu în toate cazurile. De regulă, trebuie să creați un sistem de management al conținutului (CMS) - poate fi ca un CMS gata făcut sau trebuie să scrieți manual un nou sistem în php.
Dacă site-ul dvs. este deja configurat, tras în CMS, atunci următorul pas este să selectați un nume de domeniu și găzduire pentru a-l stoca pe server.
După toate aceste acțiuni, site-ul se umple de conținut prin CMS și vezi un produs complet finit, dar acest lucru încă nu este suficient. Acum trebuie să contactați același specialist SEO pentru ca acesta să creeze publicitate pe site-ul dvs. și să efectueze optimizarea SEO pe acesta, astfel încât site-ul dvs. să facă profit și să își aibă locul în motoarele de căutare. În această etapă, putem presupune că ați obținut rezultatul final.