Crearea unui site web în javascript

În funcție de aplicația web pe care o dezvoltați, trebuie să decideți dacă este nevoie utilizați JavaScript pentru crearea unui site ca supliment sau să vă bazați în întregime pe JS pentru funcționalitatea sa. Desigur, acest lucru afectează dacă un vizitator cu un browser care nu rulează Javascript poate folosi aplicația dvs., o poate folosi parțial sau nu o poate folosi deloc. Ca regulă generală: 90% dintre toți utilizatorii de Internet pot rula aceste program.

De ce ai avea nevoie de JavaScript? Să presupunem că faceți un site web personal. Aveți trei secțiuni - Home, Portofoliu de design grafic și Contactează-mă. Prin urmare, se pot insera link-uri care să conducă utilizatorul către diferitele secțiuni din partea de sus folosind HTML și apoi se folosește acest link pentru a arăta ca un buton care poate fi apăsat cu CSS.

Ce puteți crea cu Javascript?

  • Site-uri web care vând produse de comerț electronic.
  • Site-uri web ale corporațiilor; adrese de email.
  • Site-uri pentru divertisment; e-commerce.
  • Site-uri web personale.
  • Site-uri web ale organizațiilor non-profit;
  • Site-uri web în scop educațional;

Cu siguranță puteți învăța cum să faceți un site pe JavaScript de la zero, dar există oameni profesionaliști în acest domeniu, precum noi de la Invisio.md. Puteți alege oricând echipa noastră pentru creare unui site javascript de la zero.

Timpii rapizi de încărcare sunt foarte importanți pentru experiența utilizatorului. Logica este că, cu cât site-ul dvs. se încarcă mai repede, cu atât este mai probabil ca un vizitator să rămână și să răsfoiască. Iar aceste este încă un motov în plus pentru care noi ne merităm toate aprecierile.

Cu încredere puteți alege Invisio.md pentru dezvoltarea site-ului în Javascript.